Întrebări frecvente

1. De ce să iau Strepsils?

Strepsils are o gamă variată de medicamente cu substanțe active destinate combaterii tuturor tipurilor de dureri în gât, de la cele ușoare până la cele puternice, câștigând de-a lungul timpului încrederea pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății.

2. Există medicamente Strepsils pe care le pot lua dacă sunt diabetic?

Da, Strepsils lemon fără zahăr, Strepsils căpșuni fără zahăr copii 6 ani+, Strepsils Intensiv portocale fără zahăr și Strepsils Intensiv Spray pot fi administrate și pacienților cu o dietă restrictivă în zahăr.

3. Există medicamente Strepsils fără gluten?

Niciun medicament din gama Strepsils nu conține gluten.

4. Având în vedere gama largă de medicamente Strepsils, cum identific medicamentul potrivit tipului meu de durere în gât?

Durerile în gât variază de la gât uscat și iritat, la gât inflamat. Există o gamă de medicamente Strepsils care se adresează fiecărui tip de durere în gât. Accesați Gama de medicamente Strepsils pentru mai multe informații în legătură cu medicamentul adecvat.

5. Strepsils este recomandat în tratamentul durerilor în gât ale copiilor?

Strepsils Căpșuni fără zahăr copii 6 ani+, Strepsils Orange Vit. C, Strepsils Miere și Lămâie, Strepsils Mentol, Strepsils Lemon fără zahăr sunt medicamentele Strepsils recomandate copiilor cu vârsta de 6 ani și peste.

6. Câte pastile Strepsils pot lua în 24 ore?

În cazul majorității medicamentelor Strepsils, doza zilnică este de maxim 8 pastile.
În cazul Strepsils Intensiv Miere și Lămâie, adresat adulților și copiilor peste 12 ani, doza zilnică este de maxim 5 pastile.
În cazul Strepsils Plus, adresat adulților și copiilor peste 12 ani, doza zilnică este de maxim 8 pastile.

7. De unde pot cumpăra Strepsils?

În România, medicamentele Strepsils pot fi achiziționate exclusiv din farmacii.